top of page
Search

Biodünaamiline traumast vabastav hingamine 2. päev: Sain väsimuse välja

Vau. Eilsele tagasi vaadates ja nähes juba seda tervenemist, mis minus toimunud on… see on imeline. Sain eilse hingamissessiooni lõpus väga tugeva taipamise ja rahu tunde oma edasiste plaanide kohta. Sain ühendust enese väärtustamise tundega ja selguse vajaminevateks sammudeks. Nüüd on aeg tegutseda ja universum lihtsalt laotab mu jalge ette kõik variandid, mis lubavad mul teha tegelikult mida iganes. Ma tunnen ennast vabana ja kõikide võimaluste supis.

Tunnen tõmmet tõsta naisi

Aga mu ümber ja mu sees on mitmeid väga tugevaid märke, mis näitavad, et pean tegelema naistega. Naiste väestamise, avamise ja tervendamisega. Olen oma elus väga paljude naiste käest kõrvetada saanud ning seetõttu on minu lähedasteks sõpradeks olnud mehed. See on aga omakorda naised veel rohkem minu suhtes turri ajanud, ma tunnen, et nüüd on meil aeg üksteisele andeks anda ja läbi selle väestuda.

Rääkisin just ühe USA-st pärit massööriga ja ütlesin talle, et mul oli hiljuti selline kogemus: sain ühe rännaku käigus järsku ÜLI palju informatsiooni. Umbes kümne sekundi jooksul voolas minusse kogu universumi teave ja toimimiskood. Kogu selle sisu mu aju ei suutnud mällu registreerida, aga põhisõnum jäi meelde. Pärast seda kogemust, kui asi veel kuidagi meeles oli, ütlesin endale, et mis iganes ka ei juhtuks siis jäta meelde, et kogu maailma tervenemine peitub naiste seksuaalsuse tervendamises ja sul on olemas kõik tööriistad, et tuua läbi naiste vabastamise maailma rohkem armastust.

Härra röögatas selle peale „JAH!!!! TÄPSELT NII ONGI!!! Naised on maailma kõige vägevamad olendid ja nende seksuaalsuse mahasurumisega hoitakse inimesi vangis. Teie käes on alati olnud ja on siiani võim.“


  Tänane siiani kõige inspireerivam moment oli, kui kallistasime Kristega.

Kriste oma ülitundlikkuses elab kogu oma kehaga läbi teise inimese avatust, blokeeringuid ja muid energeetilisi liikumisi. MEGA inspireeriv naine. Sattusime ühe emotsioonide vabastamise praktika lõpus paari ja kallistasime. See aga viis meid ääretult tugevasse vabanemise protsessi. Mul on keeruline ja isegi võimatu kirjeldada, mis energeetilisel tasandil toimus, aga mul on väga sügav veendumus, et ka Kriste kutse on tegeleda naiste väestamisega. Ta suutis avada minus uue tundlikkuse tasandi, millest mul on võimalus kinni haarata, et seda võimendada ja saavutata veel suurem kontakt oma väega.

Rääkisin ka õpetaja Nisargaga oma plaanidest ja ta on kindel, et mind saadab edu.

Vestlus algas tema kiitusest minu meditatsiooni läbiviimise kohta. Tean, et see tuleb mul hästi välja, sest olen ise sügavaid kogemusi saades jõudnud taipamisteni, mis aitavad sujuvalt protsessi minna. Sealt edasi uuris ta, mis mu plaanid on peale Hollandit (Lähen järgmine nädal Hollandisse vaikuse nädalale guru Mooji juurde). Kuna mul on suurte muutuste aeg, siis jagasin temaga oma plaane ja mul oli rõõm näha, et tema näos polnud kriipsugi kahtlust. Vaid rõõm, toetus ja kindlustunne. See tähendab mulle palju, sest tema on mind palju õpetanud ja oma õpetajalt tunda toetust on väga hea tunne.


Enne seanssi:

Enne seanssi võtsin kaardi, mis näitaks mulle seda, mida ma pean teadma ühe ruumi rentimise kohta. Tuli kaart, mille sisu ütles, et rahune maha, ära tõmble ja planeeri. Kaart ütles, et sa oled oma eluenergia vabaks lasknud ja las ta nüüd kannab sind.

Kogesin seanssi

Hingamises oli jälle nagu ikka, et algul on selline tunne, et noh, siit vist ei tule midagi, aga siis järsku hakkab asju juhtuma. Tundsin meeletut raskust jalgades, kätes ja kõris. Seepeale hakkasin tegema häält ja taguma jalgu ja käsi vastu maad. Tegin niisugust häält ka, mis väljendas väga selgelt, et mul on kopp ees kellegi teise emotsioonide eest vastutamisest. Sain selle väsimuse endast välja ja hingamine läks palju meeldivamaks ja sügavamaks. Peale seda liikus raskustunne päkkadesse ja tänu suurepärasele paarilisele saime tuua palju vabanemist veel jalgadesse.

Toetasin seanssi

Paarilisele sessiooni läbi viies oli huvitav taipamine taaskord näha, kuidas kõik on ikkagi ühenduses. Meil oli küll täna silmavöö avamine aga mina tundsin, et pidin ta rinnaku piirkonnas hoopis toimetama. Selle tulemusena hakkas tal kulm värisema ja kogu keha energiad läksid tööle. Armas hingaja läks sellest vabanemisest nii suurde õnnetundesse, et nuttis mu käte vahel suurest kergendusest ja mõnnast.

Olen tänulik, et olen ümbritsetud nii vägevate tervendajatega, kellega ja kellelt õppida.

Veel vabad seansi ajad 24- 27 september Kuressaares 🙂

Post: Blog2_Post
bottom of page