top of page
Search

Biodünaamiline hingamine 4. päev: kõik saavad andeks, ma ise ka

Updated: Sep 15, 2022

Eilne õhtu oli täielik magic. Tundsin end rohkem iseendana kui kunagi varem. Tundsin ennast naisena ja mitte enam tüdrukuna. Tundsin end väeka, maandatud, lahtise ja alalhoidliku naisena, kellel on siin elus koht, suund ja eesmärk. Tundsin, et mind on vaja ja ma olen väärtuslik. Sain ka väga palju märke teejuhtidelt oma küsimuste kohta.

Vahel mõtlen, et olen hulluks läinud

Mul oli nii hea meel, et minu ümber on inimesed, kellega neid momente jagada, sest muidu ma mõtleks, et olen peast soe! Mul on mitmeid selliseid kokkujuhtumisi siin olnud, et tahan midagi saada ja siis mõne tunni pärast see juhtubki. Näiteks Rääkisime Kristega ühest kursusest, mida mul hirmsasti vaja on. Kahjuks Naine, kes seda korraldab, ei tee neid enam juba aastaid, sest läks oma mehest lahku, kellega neid koos tegi. Ja siis hommikul kargas Kriste suure rõõmuga minu juurde ja hõiskas, et mingi ime läbi oli too naine nüüd järsku järgmisel hommikul selle koolituse eventi Facebooki pannud! Kirjutasin prouale, kes pidi olema tohutult tegus ja palju kuid ette bookitud, et kas saaksin enne koolitust eraseansile tulla ja oh rõõmu! Sain järgmiseks nädalaks aja.

Jeff ütles, et ma võin teha, mis ma tahan.

Aitäh, aitäh, aitäh, universum, et mind hoiad ja toetad! <3  Olen saanud kursusekaaslastelt palju toetust ja julgust, et astuda järgmine samm ja avada oma Relax into Life pesa, kuhu kõiki vabadust soovivaid inimesi külla oodata, et nad tunneksid ka ennast turvaliselt ja hoitud astudes uutele tasanditele teadvuse seisundis. Jeff (USA-kas, kes ei tea minust ja mu tegemistest mitte midagi) ütles mulle, et ta küll ei tea miks tal nii suur tung mulle seda öelda on aga, et ütleb ikkagi, et ma laseks lahti kõigist hirmudest ja võtaks oma väe vastu, sest inimesed janunevad minu toetuse järele ja on valmis. See tähendas mulle palju, sest Jeff on näinud mind 3 päeva kõrvalt toimetamas ja on ka ise väga väekas tervendaja. Jeff otsis välja selle tsitaadi, sest tundis, et see käib ketkel minu kohta:

“Our deepest fear is not that we are inadequate. 

Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. 

It is our light, not our darkness that most frightens us. 

We ask ourselves, ‘Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous?’

Actually, who are you not to be?

You are a child of God. 

Your playing small does not serve the world. 

There is nothing enlightened about shrinking so that other people won’t feel insecure around you. 

We are all meant to shine, as children do. 

We were born to make manifest the glory of God that is within us. 

It’s not just in some of us; it’s in everyone. 

And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. 

As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates other.” 

“your playing small…” by Mariann Williamson


Ja jess! Mu paariline sai sama sügavale kontakti kui mina eile. Täielik ürgne Kali jumalanna möirgas kogu väes ja räuskas valla kogu oma jõu ja tumedama poole. On üli oluline saada vahel oma tumedat poolt tunda. Nii saab meie valgem pool oma eheduse ja puhtuse, ilma et peaks kuskilt midagi alla suruma. Ja palju mõistlikum on seda tumedust (viha, raevu, kurbust, tigedust, õudsust) väljendada teraapia seansil, kui suvalistel hetkedel oma lähedaste peale või mõnes muus ebasobivas situatsioonis, mis hiljem su „elu ära rikub“.


Enda seansis tundsin, et olen üks ema maa ja tema väega. Möll lõppes minu palja ülakehaga vastu muru. Kaisutasin ja suudlesin maad suurest armastusest ja tänulikkusest.

Inimesed räägivad, et nad käivad aya tseremoonial ja saavad mingeid tohutuid taipamisi ja tervenemist. See seanss on sarnane. Olen elus kogenud igasugu valgustumiselaadseid kogemusi, aga seda, mis täna toimus, on mul nii raske sõnadesse panna. See oli 1000x vägevam kui ükski teine abivahenditega kogemus. See oli puhas, tõeline, tervendav, avav, ilus, maagiline, aus, ürgne, totaalne, täis armastust ja shamanistlikku väge. Ma … ei oska midagi kirjutada, sest see ei mahu sõnadesse ära. Samamoodi nagu Müstiline roos ei mahu sõnadesse, sest see on suurem kui mõistus hoomata suudaks. Suutsin nii sügavale minna tänu täieliku ühenduse hoidmise oma kehaga ja usaldades protsessi täielikult. Jälgides aistinguid ja vastates paarilise küsimustele esimese sõnaga, mis pähe tuli. Mõtlemata ja pähe minemata, täiesti ausalt.

Enne seanssi võtsin kaardi, mis aitaks mul protsessi sisse minna. Kaart, mis tuli, oli justice.

See resoneerus minuga, sest olen tihti elus lasknud endale pähe astuda ja pole enda eest seisnud. Olen olnud mustris, kus vaatan, et teistel oleks hea ja siis käitun vastavalt sellele. Hirmus sattuda konflikti pole ma suutnud väljendada oma tõelisi vajadusi ja kui need siis lõpuks surve alt lahti pääsevad, siis sellise jõuga, et teisele tundub nagu ma närvitseks, viriseks või nõuaks. Tegelikult on seal taga suur hirm, et mind ei kuulda, karistatakse või mind ignoreeritakse, kui olen rääkinud oma tõde.

Olen endale palju liiga teinud sest pole tundnud õigust oma arvamusele või oma tõele. Olen kujundanud oma enesehinnangut ja -väärikust teiste inimeste tujudest, arvamustest ja ebakindlustest õhutatud ütlustest. Olen võtnud tõsiselt kõiki minu suunas lendavaid kommentaare, sest minus on kadunud usaldus minu enese mõtete, tunnete ja seisukohtade suhtes. Soovin, et minu ümber olevad inimesed oleks leidnud/leiaks endas nii paljugi mõistmist, kannatlikkust ja kaastunnet, et nad julgustaksid mind väljendama minu vajadusi ja nendesse mõistlikult ning toetavalt suhtuksid.

Taipamised:

Ma annan andeks iseendale, et ma pole enda eest seisnud ja olen lasknud teiste arvamusel enda enesehinnangut kujundada.

Ma annan andeks meestele, kes oma ebakindluses on püüdnud mind väiksemaks teha, kui ma olen. Ja andestan kõigile inimestele kes mulle on haiget teinud ja neile, kes tegid haiget nend

Ma annan andeks neile emadele ja isadele, kes kasvatasid nii ebakindlad inimesed, kes oma valu minu peal välja elasid. Ja ma annan andeks kõigile, kellel on vaja, sest tean, et nad tol hetkel lihtsalt ei osanud paremini.

Ja ma palun andeks meestelt, et ma olen neilt nõudnud minu enese kandmist (ja siis nende suutmatuses pettunud), sest hirmust pole ma tunnistanud, et ka minu sees on kohal täiuslik mees- ja naisenergia. Ja ma võin öelda ükskõik, mida ma tahan, sest minus on kaastunne, tingimusteta armastus ja soov teha head. Ma ei pea kartma välja öelda oma tõde, sest mul on õigus elada. Mina olengi elu ja üks sama selle maaga, kus me elame ja hingan seda sama universumit, mida me kõik. Ma olen siin, et täita oma ülesannet ja selleks mul on õigus elada täpselt nii nagu mina seda teha valin.

Post: Blog2_Post
bottom of page