top of page
Search

Biodünaamiline hingamne – 1. päev: Minu toetatud seanss

Biodünaamilise hingamise ja traumavabastus süsteemi abil olen muutunud üha armastavamaks, rahulikumaks, usaldavamaks ja lihtsamaks. Sellest teraapiast kasusaamiseks pole vaja omada mõnd tugevat traumat, need on meil lapsepõlvest olemas nagunii, sest pole olemas hinge, kes poleks ühel või teisel moel elult lapsepõlves (või ka hiljem) vastu näppe saanud. Usun, et tervenemine on kogu inimkonna arengu võti, millest sünnib isiklik ja kollektiivne kasvamine/laienemine/parenemine. Terveneme oma praeguse elu mustritest, saame tervendada ka perekonna liini mustreid ja eelmiste elude hingelisi mustreid. Muutes koodi iseeneses inspireerime koodi muutumist ka meie lähedastes. Oleme kõik ühenduses ja kui muudame oma sisemaailma, siis peegeldab välimaailm meile kõike seda sama vastu. Kas sooviksid, et maailm kohtleks sind austuse, tingimusteta armastuse, helluse ja kiitusega? 

Siin on minu pooleteise aasta viimase nädala 1. päev mil lõpetan oma õpinguid BBTRS traumavabastus terapeudina.

Jõudsime Männiku metsatallu imeilusal kuumal suvepäeval. Minu õnneks juhtusin autos kõrvuti Kristega, kellest sai ka minu toanaaber tulevaseks teraapianädalaks. Kriste on ülitundlik ingel, kes on mind inspireerinud juba mitmetel kursustel, kus ta tõlgina kaasa teeb. Tema võime energiaid näha, tunda, mõista ja suunata on väga võimas. Jagasime temaga oma läbielamisi ja leidsime mitmeid ühiseid huvisid. Nagu näiteks naiste seksuaalsuse tervendamine. Usun, et kogu maailma muudaks paremaks paigaks see, kui armastuse kanal saaks naistes vabalt voolata. Seda tuleb teha läbi häbi, hinnangute, tabude ja valeinformatsiooni eemaldamise meie alateadlikkest mustritest. Aga selle teema sügavustest kunagi hiljem…

Sel nädalal lõpetan oma BBTRS teraapia õpingud. Olen teinud ligi 100 seanssi ja nüüd hingan end veel lähemale oma tõelisele olemusele. Armastusele. Olen üdini tänulik Katile ja Nisargale, et nad on korraldanud meile looduses tervenemise nädala.


Tänu minu suurele hingevalule olen eriti haavatavas kohas.

Kõik praktikad ajavad mind ühendust saades nutma, sest valu on minus praegu eriti saadaval. Mis on fantastiline! Sest miski ei tule minu sisse väljastpoolt. Minu valu ja kurbus tuleb minu seest ja mul on nüüd võimalik seda tervendada oma kogu ülejäänud elu ja naisliini nimel.

Minu taotlus protsessi minnes oli enese väärtustamine ja andeks andmine. Lükkan oma unistuste eluga pihtahakkamist edasi, sest minus tiksub väärarvamus, et ma ei ole piisav. Kõik faktid näitavad muidugi vastupidist, aga kehas on aastate jooksul kinnitusi otsinud muster, mida peab nüüd vägisi lammutama hakkama, et enesele tõestada, et kõik on võimalik. Ja ongi.

Nagu ikka, oli mul enne hingamisseansile minemist väike sabin sees, sest tahaks ju alati ikka ilutulestikku ja sügavaid protsesse. Algul esimesed 15 minutit midagi nagu eriti ei toimunudki. Hingan seal niiviisi meditatiivses seisundis ja tähelepanu südamel. Kuni üks hetk hakkas kurgus valus ja tuli natuke nuttu, mis läks väga kiiresti üle kergenduseks. Siis tekkis vaagnasse väike värin, millele tähelepanu pöörates sain tunda tugevaid vabanemisi ja energia taasliikumist jalgades. See tekitas suure vabaduse ja kergenduse tunde. Kui energia sealt alt liikuma hakkas, hingasin teda võimsamaks. See tõi esile suuri energia võnkeid kogu kehasse.

Igakord kui, tundsin mingis kehapiirkonnas surinat või pinget, siis lasin paarilisel seda piirkonda mudida või tegin seda ise. Sain nii väga palju emotsionaalset vabanemist esile kutsuda, sest keha ON alateadvuse kodu ja kui aidata keha piirkondades energia jälle liikuma, siis saab ka emotsioon välja tulla. Muidugi juhul, kui olen valmis selle siin ja kohe ka läbi elama. Nii ma siis ägisesin, nutsin, naersin ja mõnulesin seal murul suurte puude all. Olin ülirahul, sest protsess oli kogu keha hõlmav ja täis mitmeid erinevaid vabanemisi.

Minu läbiviidud seanss oli ka väga vinge.

Tegin seda naisele, kelle mure oli liigne analüüsimine peaga ja kehaga kontakti kaotamine. Tal kiskusid hingates jalad krampi ja südames oli ärevus. Hingasime siis tal energiad kehas liikuma ja suunasime selle jalgadesse tervendama. Seansi lõpuks oli ta väga rahulolev, sest nelja mooduli jooksul oli ta täna kõige kauem oma kehas ja tundis päriselt et ta on tubli ja võimeline edasi liikuma. Huvitav, et just tema oma kinni jäänud jalgadega minu paariliseks sattus 😉 Soovitasin talle MER-massaaži veel hingamisele lisaks, sest tegin seda hiljuti ühele elus kinni jäänud mehele, kellel ka jalgades energia ei liikunud ja see muutis tema elu.

Olen tänulik et mul on praegu elus kõik täpselt nii raske, nagu on, ja et mul on võimalik end tervendada nii imeliste inimestega. Olen tänulik, et olen õppinud iseennast tervendama ja suudan minna väga sügavale oma alateadvusesse toimetama. On nii, et nii kaugele, kui terapeut ise on valmis oma teraapiates minema, vaid nii kaugele on ta suuteline oma klienti aitama.

Hindan raskeid aegu vähemalt sama palju kui häid, sest need kingivad mulle mu soul foodi- kasvamist.

Kirjuta mulle, et saaksid samuti kogeda BBTRS seanssi.

Post: Blog2_Post
bottom of page