top of page
Search

Inimesed, kes mind mõjutavad

Kas minu sisering toetab mind?

Usun, et oleme nende viie inimese keskmine, kellega kõige tihedamalt läbi käime. Seega on minu jaoks ääretult vajalik ümbritseda end tugeva iseloomu ja elujanuliste inimestega. Vajan olla übritsetud inspireerivate kaaslastega, kes näitavad mulle, kuidas unistusi jahtida ja kes ka minusse usuvad ja mind toetavad. Nemad on need, kes mind alateadlikult juhivad.


Vahel juhtub, et mul on liiga ambitsioonikad plaanid ja need inimesed, kes juba mu ümber on, ei saa mind aidata ega mõista mind. Vahel isegi on minuni jõudnud signaal, et mida sa endast küll mõtled, et arvad, et sellise katsumusega toime tuled. Ilmselt arvavad nemad, et kaitsevad mind emotsionaalse valu eest läbikukkumisel aga ma ei karda kukkuda, sest ma tean, et ma tõusen püsti juba targema ja kogenumana.

Ja kui ma nende hoiatustest hoolimata “tulle” lähen, siis vaikitakse, sest mina neid ju ei kuulanud ja vaadaku ma ise, kuidas hakkama saan. Tunnen, end üksikuna ja alateadlikult hakkan kahtlema, et äkki neil on tõesti õigus. Näen vaeva, et teiste seisukohad, ei muutuks minu reaalsuseks.

  On inimesi, kes suudavad mind toetada

Et muuta oma reaalsust, pean muutma oma mõtlemist ja inimeste ringi, kellega end igapäevaselt ümbritsen. Otsin inimesi, kes saavad mind aidata, kes on minust targemad, kes on juba kogenud raskusi, mida on vaja läbida, et jõuda uuele tasemele elu kvaliteedis. Ja ma tean, et nemad otsivad mind ka, sest me mõtleme ühte moodi.

Lähedased, kes meid armastavad, lihtsalt ei oska meid alati aidata, kui vaja on. Seega tuleb leida need, kes oskavad. See ei tähenda kellegi hülgamist. See tähendab laienemist ja valmisolekut kohtuda uute inimestega.

Mõtle korra, kes on hetkel sinu elus need viis inimest, kellega kõige tihedamalt läbi käid ja kuidas nad sind defineerivad?


コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page