top of page
Search

OSHO elu 13. päev aga 1. kord siin reiki abi kasutada

Magasin jälle kehvasti, sest kurk valutab ja nägin väga imelikke unenägusid. Nägin, et ma olin abielumees ja ma armastasin väga oma naist, aga ta oli hull. Märatses ja sõimas mind, kui koju tuli ja siis ma panin maja uksed lukku, et ta sisse ei saaks. Sain tabaluku viimasel hetkel kinni, kui ta röökides ukse poole tuli.

Hoidsin hommikut väga vaikse ja rahulikuna, kandes vaikuse märki. Soovisin end õigesse meeleollu saada, et nutt kurku tuleks.


Sättisin käed kehale, tegin märke ja lugesin endale ette täpselt, kuidas ma olen valmis sügavamale minema ja lahti laskma blokeeringutest, mis mind ei teeni. Ütlesin, et olen valmis taluma valu, kurbust ja mis iganes emotsiooni, et vabaneda emotsionaalsetest piirangutest. Igasugu asju rääkisin endale seal ja tunnetasin niisama.

Natuke on imelik kirjutada oma nututeekonnast. Eile ei saanud ennast üldse käima ja oli päris tugev vastu seina jooksmise ja kinni jäämise tunne. Hoian teadlikult end eemale kalduvusest tahta tubli tüdruk olla, hästi hakkama saada ja mitte läbi kukkuda. Võta vabalt! Läbi pingutuse ei juhtu siin mitte midagi. Kuid siiski…