top of page
Search

Unistuste püüdmise väljakutse 6. päev

Kõige lõbusam viis luua unistuste plakat on koos sõpradega! Võtke punt kokku, sebige joogid söögid, otsige ajakirjad üles ja laske loovusel mütata.

Möödunud aasta lõpul märkasin siin-seal erinevaid üritusi, kuhu kutsuti elujanulisi kokku unistuste plakatit looma. Ka meie tüdrukutega kogunesime minu pool kokku, et unistada, lõigata, disainida ja kleepida.

Ajasäästur: Ajakirjades tuhnimine võib pikapeale ära tüüdata ja seab ka palu piiranguid. Kõige parem oleks soovitud pildid internetist üles otsida ja siis välja printida.

Edukate elustiili käsiraamatu õpetustest saime oma plakatile ka hea struktuuri, mida jälgida. Usutakse, et kolmnurk on kõige tugevam struktuur, millele plaane luua ja kui sul on tasakaalus kolm põhilist suunda: ma olen, mul on, ma teen – siis peaks unistus manifesteeruma täiel võimsusel.Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page