top of page
Search

Kuula seda ja tõsta oma enesekindlust

Väga tihti kargavad mulle pähe põnevad ideed, mida suurima rõõmuga ellu viiksin aga imelikul kombel on mingi asi peas, mis seda entusiasmi alla surub. Tagasilöögid mõjuvad kuidagi eriti laastavalt, sest kinnitavad mu esialgset hirmu- ma ei saa hakkama.


Enamus meie probleeme on seotud limiteeritud uskumustega eelkõige iseenda suhtes. Need uskumused on sügaval meie alateadvuses peidus ja juhivad meie mõtteid ja tegemisi.

Need negatiivsed ja enesekriitilised uskumused on põhjuseks, miks meie elud ei lähe nii hästi nagu sooviksime. Need on blokeeringud ja barjäärid, mis segavad meid oma täit potentsiaali kasutamast. Ja on kahjuks ülimalt efektiivne viis, kuidas iseendale auku kaevata.

Igapäevaste positiivsete sisestustega on võimalik seda mustrit alateadvuses muuta. Uued uskumused tõstavad enesekindlust ja eneseusku.

Kuna meie teadlik meel on võimeline keskenduma vaid ühele asjale korraga, siis on võimalik täita see uskumustega, mis meid toetavad.

Oluline on teada, et sügavaid alateadlikke uskumusi ei saa muuta vaid paari päeva või ühe korraga. Tee seda vähemalt kuu aega järjest, iga päev ja sa näed kindlasti oma elus muutusi.

Jäta meelde, et oluline pole mitte neid afirmatsioone uskuda vaid neid korrata. Kuula seda klippi ja korda neid sõnu nii mitu korda, kuni tunned, et midagi on su sees nihkunud.


Post: Blog2_Post
bottom of page