top of page
Search

OSHO elu 13. päev aga 1. kord siin reiki abi kasutada

Magasin jälle kehvasti, sest kurk valutab ja nägin väga imelikke unenägusid. Nägin, et ma olin abielumees ja ma armastasin väga oma naist, aga ta oli hull. Märatses ja sõimas mind, kui koju tuli ja siis ma panin maja uksed lukku, et ta sisse ei saaks. Sain tabaluku viimasel hetkel kinni, kui ta röökides ukse poole tuli.

Hoidsin hommikut väga vaikse ja rahulikuna, kandes vaikuse märki. Soovisin end õigesse meeleollu saada, et nutt kurku tuleks.


Läksin 20 minutit enne seansi algust parki reikit tegema.

Sättisin käed kehale, tegin märke ja lugesin endale ette täpselt, kuidas ma olen valmis sügavamale minema ja lahti laskma blokeeringutest, mis mind ei teeni. Ütlesin, et olen valmis taluma valu, kurbust ja mis iganes emotsiooni, et vabaneda emotsionaalsetest piirangutest. Igasugu asju rääkisin endale seal ja tunnetasin niisama.

Natuke on imelik kirjutada oma nututeekonnast. Eile ei saanud ennast üldse käima ja oli päris tugev vastu seina jooksmise ja kinni jäämise tunne. Hoian teadlikult end eemale kalduvusest tahta tubli tüdruk olla, hästi hakkama saada ja mitte läbi kukkuda. Võta vabalt! Läbi pingutuse ei juhtu siin mitte midagi. Kuid siiski…

Igaljuhul…Sain nutu lahti…


Esimesena sain silmad märjaks nii, et sonisin gibberisshi ja hoidsin käsi otsmiku ees koos maas põlvitades. See oli natukeseks ja siis katsetasin oma teadlike “lülititega”. Hakkasin rääkima eesti keeles asjadest, mis tean, et mulle südamevalu tekitavad ja siis sain tunde kätte ja võisin lugude jutustamise ära jätta. Siis sain nutta mingi 40 minti päris korralikult ja häälega. Keerasin end näoga seina poole ja lasin täiega tulla. Vahepeal nutsin ühe portugallasest naisega, mis oli tore. Kaisutasime teineteist ja hoidsime kätt.

Eelistatum oleks muidugi ilma mõistuseta see nututunne kätte saada, aga mul nagu ei tule see kurbus enam peale. Õnneks 3 päeva on veel aega katsetada. Nutupäevad mööduvad oluliselt rutem kui naeru päevad. Eriti veel need esimesed. Samal ajal on ka mõju oluliselt tugevamini tunda.


Grupp saab iga päevaga üha lähedasemaks ja nii ilus on näha avanemisi, mis inimestega vesteldes silma jääb. Naeratatakse palju ja soovitakse siirast ühendust luua. Väga mõnus. Mulle hullult meeldib siin. Mul on nii hea meel, et ka juhendajate treeningut läbin, sest see tähendab, et pean veel praktika tegema ja saan veel ja veel oma elus selles energias ja keskkonnas viibida. Jess!

Post: Blog2_Post
bottom of page